Aktuelle koncerttilbud:

Den lille Prins Ensemblet

DEN LILLE PRINS

Tekst:  Antoine de Saint-Exupéry    Musik og Lyddesign: Palle Mikkelborg

”Den lille Prins” bliver fortalt af skuespilleren Susse Wold og musikken spilles af Lillian Törnqvist, harpe, Joakim Dam Thomsen, obo og Emilie Eskær, cello. Eventyret er en rejse i 13 billeder.

 

“Ved mødet med den lille prins dukker begreber om væsentligt og uvæsentligt op i ens bevidsthed. Han tager os med på en fortryllende, fantasifuld og poetisk rejse – tilbage til os selv. Vi ler af hans underfundighed, og vi græder over at skulle skilles fra ham. Vi lærer at se med hjertet”. Forestillingen er støttet af Kunststyrelsen under billetkøbsordningen.

 KAMMERMUSIKKONCERTER

Højtidelige koncerter på slotte, stemningsfulde kirkekoncerter eller udendørskoncert en lun sommeraften.

 Duo con SensoDuo con Senso og Trio con Senso

Maria Agneta Bengtsson, fløjte og Lillian Törnqvist, harpe – trio, når vi supplerer os med Amelie Fleetwood, sopran.

Koncertrepertoiret er klassisk musik med hovedvægten på franske, lyriske toner. Repertoiret indeholder også mere folkloristiske toner og britisk, irsk, dansk og svensk musik. Desuden holder vi af at arbejde med mere eksperimenterende komponister og benytter bl.a.  improvisation i repertoiret.

Vi optræder desuden ved receptioner, ferniseringer, kirkelige begivenheder og “terasse”koncerter. Vi har stor erfaring i et stemnings skabende repertoire, der giver et smukt og varmt lydbillede uden at virke dominerende. Her har den mere diverterende musik hovedvægten i repertoiret. F.eks. lettere klassisk musik og folkemusikken med sine mange forskellige farver – især nordisk og keltisk folkemusik.

Da harpen kan placeres stort set overalt, spiller vi mange koncerter i kirker og på slotte. Lyden er akustisk og kræver ikke lydanlæg. 

Amelie Fleetwood, uddannet operasanger fra Musikhögskolan og Operahögskolan i Stockholm. Hun har haft solistopgaver i flere operaforestillinger både i Sverige og Tyskland. Desuden har hun optrådt som solist ved koncerter med orkester og i oratorier og requiems. Hun har arbejdet med opera for børn og har været aktiv i forskellige kammermusikgrupper. I de seneste par år har hun udvidet sit virke med coaching i stemmeudvikling og scenefremtræden.

Maria Agneta Bengtsson, solofløjtenist i DR UnderholdningsOrkestret og aktiv kammermusiker. Hun har optrådt som solist med orkestret ved flere lejligheder og har medvirket på mange cd produktioner, bl.a. på en del rytmiske optagelser. Hun har arbejdet meget med kor, og har haft flere opgaver med improvisatoriske indslag. Hun har selv skrevet musik bl.a. til passionsberetningen, 9 stykker for solofløjte med tekstlæsning.