HARPEMUSIK

Med en eller flere harper under armen, nyder jeg at medvirke ved forskellige slags begivenheder og elsker de muligheder og udfordringer, det giver. Harpens magiske klang betager de fleste, og den har ført mig vidt omkring i verden, hvor jeg har samarbejdet med spændende nationale og internationale musikere fra alle musikgenrer.

Hvis du har brug for lækkerier for øregangene, så skriv en mail eller ring og fortæl om din idéer og ønsker, så finder vi ud af noget.

Se de aktuelle koncerttilbud HER

Arrangementer og koncerter hvor harpens overnaturlige klang tryllebinder både børn og voksne. Fortællinger fra de nordiske sagn som ”Harpens kraft” eller ”Kraka”  sætter harpen og musikken i relief.

Hyggelige kammermusikkoncerter f.eks. en lun sommeraften på terrasse i nedlagt skole i Sydsverige eller højtidelige koncerter på slotte i Skåne eller Danmark og stemningsfulde kirkekoncerter i hele kongeriget og Norden

 

Studiet –  arbejdet i studiet synes jeg er utroligt sjovt og udfordrende. Samarbejdet med de unge sangskrivere eller instrumentalister har været meget inspirerende – f.eks. med Oh Land på hendes seneste album.  Hun synes, at harpen er et fedt instrument, der giver albummet en hel særlig klang. Det er hun ikke ene om!

”Harpebod” med undervisning i harpespil ved firmaarrangement, raffineret underholdning ved arrangementer på museer og charmerende baggrund for konferencemiddage  og receptioner på eksempelvis slotte eller godser

 

 

”Den lille Prins” Forestillingen har Susse Wold som fortæller og musikken er af Palle Mikkelborg. Musikken spilles af Lillian Törnqvist, harpe, Joakim Dam Thomsen, obo og Emilie Eskær, cello. Eventyret er en fortryllende, fantasifuld og poetisk rejse i 13 billeder, hvor vi lærer at se med hjertet. Vi har besøgt mange sjove steder f.eks. kulturstedet Tuskær lige efter første klitrække ved Vestkysten, Operaens Takkelloftet eller fyldte sale i Ålborghallen og Vejle Teatersal. “That’s my favourite”.