webside_overskrift1
DESIGN AF DIN PERSONLIGE WEBSIDE – ET ONLINE UNIVERS, DER PRÆSENTERER DIG OG DIT VIRKE

Forløbet indeholder indledningsvis en samtale. Her finder vi sammen ud af, hvad du ønsker at udtrykke, hvordan du bedst præsenteres visuelt – farver, wordmark, fotos – og hvordan vi gør det på den mest interessante måde. En stor del af vores personlige og professionelle identitet foregår i dag online, så det er vigtigt at gøre sig klart, hvordan man gerne vil fremstå.Ved at være synlig gennem webside og/eller en webshop kan du præsentere dit univers – dit erhverv, dine begivenheder som udstillinger, koncerter, indspilninger, videoer etc.
”Hvordan vil du gerne præsentere dig?” Det er en god idé at gennemtænke hvilke fotos og tekster, du kunne tænke dig på siden til vores første møde. Så får jeg straks en idé om dit univers og vi kan hurtigt arbejde os frem til en seriøs personlig løsning, andre lægger mærke til.
Du kan få hjælp til den svære proces med at gøre dine tekster til spændende læsning. Jeg samarbejder med en journalist, der kan hjælpe med rette dine tekster til, så du får skabt interesse for det, du tilbyder.

WEBMASTER
Jeg rådgiver dig i, hvordan du selv lægger nyt materiale og billeder ind, men hvis du vil have yderligere hjælp, tilbyder jeg et ”klippekort” på 12 klip á 15 minutter – i alt 3 timer. Jeg sørger for at orientere om, hvor lang tid de enkelte opgaver tager, så der hele tiden er tjek på, hvor mange 15 minutters klip, der er tilbage.