Pris_overskrift

DESIGN AF WEBSIDE
Prisen afhænger af, hvor meget din side skal indeholde. Min grundpris er 5.000 kr. Efter en indledende samtale om, hvor meget din side skal indeholde, sender jeg dig et tilbud. Tilbuddet vil altid indeholde et par timers rådgivning om opsætning og indhold og om den efterfølgende håndtering af siden.

WEBMASTER
Hvis du har brug for hjælp til at håndtere siden, efter vi har færdiggjort den, tilbyder jeg et ”klippekort” på 12 klip á 15 minutter – i alt 3 timers arbejde til 1000 kr. Jeg sørger for, at du er orienteret om, hvor lang tid de enkelte opgaver tager, så du hele tiden er klar over, hvor mange 15 minutters klip, der er tilbage på kortet.


DESIGN AF WEBSHOP
Prisen er afhængig af, hvor omfattende din shop skal være. Min grundpris er 8.000 kr. Efter en indledende samtale sender jeg dig et tilbud. Tilbuddet vil indeholde et par timers rådgivning vedr. opsætningen og hjælp til, at du selv kan håndtere din shop.

Prisen for at have en shop hos webshop udbydere ligger fra DKK 199 kr./md. Desuden kan man lave en aftale med bl.a. Nets om betalingskort i shoppen.

GRAFISKE OPGAVER – PRESSKIT – NYHEDSBREV

TIMEPRIS 500 kr. pr. time. Hvis det ønskes, kan jeg tilbyde en fast pris for aftalte opgaver.

TEKSTBEARBEJDNING
Hjælp til at gøre dine tekster til spændende læsning. Jeg samarbejder med en journalist, der kan hjælpe med rette dine tekster til, så du får skabt interesse for det, du tilbyder.

Alle priser er inkl. moms