Design_overskrift1
Jeg designer grafiske materialer i mange former og formater – f.eks. præsentationsmateriale, visitkort, programmer, flyers, postkort – eller opsætning af materialer til udgivelser –  cd – cover, noder, hæfter, bøger. Ofte skabes designopgaverne i forbindelse med design af webside eller webshop, så du får en flot sammenhæng i dit udtryk, som præsenterer dig topprofessionel.
Jeg samarbejder med et godt, hurtigt og prisfornuftigt trykkeri.
Jeg arbejder både i photoshop, illustrator og Sibelius.

PRESSKIT
Jeg sammensætter en pakke med det materiale, du har brug for f.eks. til pressen eller til arrangører. Jeg hjælper også med at skrive pressetekster, når du skal udstille, udgiver din musik eller bøger, har brug for at promovere koncerter eller har brug for noter og baggrundsmateriale til dine udgivelser, cv, ansøgninger m.v.

NYHEDSBREV
Det kan for mange være en rigtig god idé at udsende et nyhedsbrev. Det kan være et regelmæssigt nyhedsbrev med aktuelle oplysninger – eller et nyhedsbrev, når du aktuelt vil informere om arrangementer, koncerter, indspilninger, udstillinger. Jeg hjælper med opsætning og etablering af skabelon til et Nyhedsbrev, som du kan linke til fra din webside. Skabelonen til nyhedsbrevet kan bruges igen og igen og du bliver vejledt i, hvordan du bruger det.

Jeg arbejder på Mac.